Nieuwsgierig en nieuwsgieriger

Heb je vragen? Wij hebben alle antwoorden! Onze ijverige Daymakers weten al wat je gaat vragen, meestal nog voordat je het daadwerkelijk vraagt. Zij hebben alle benodigde informatie verzameld op deze pagina.

FAQ

Blader door onze database van meest gestelde vragen om zo wat meer te weten te komen over ons hotel, de omgeving en je aankomende verblijf. Als je op zoek bent naar een antwoord is de kans groot dat je die hier vindt!

Appartementen & Studio's

Onze moderne badkamers zijn voorzien van een verfrissende regendouche die net zo ontspannend is als een bad, maar onze appartementen hebben geen bad.

We hebben een speciale wasruimte die op munten werkt. Een wasbeurt kost €4,- en munten zijn te koop bij onze Daymakers bij de receptie, die je ook kunnen helpen als je moeite hebt om die wasmachine aan de gang te krijgen!

Als je het geluk hebt om in één van onze Lofts of Penthouses te verblijven, heb je je eigen buitenruimte. Lofts hebben een eigen patio en de Penthouses een heerlijk dakterras.

Het gehele appartement wordt 1 keer per week grondig gepoetst. Mocht je een extra schoonmaak willen, dan kan dat tegen een meerprijs van €30,- voor de Studio of Studio XL of €50 ,- voor alle overige appartementstypes.

Cityden is een rookvrij Aparthotel, dus roken is niet toegestaan in de kamers, op de terrassen, patio’s en voor de entree.

Dat kan zeker als u naar Nederland verhuist en langer dan 14 nachten blijft. Houd er rekening mee dat het tot 3 werkdagen kan duren om het document op te stellen. We hebben wel de volledige naam en geboortedatum nodig en er worden administratiekosten van € 50,00 in rekening gebracht.

Ja, we bieden parkeergelegenheid aan voor €12,50 per dag, maar let op dat de beschikbare plaatsen beperkt zijn.

Eten & Drinken

Begin je dag met een heerlijk ontbijt bij Luciaʼs op de begane grond. Geopend op maandag t/m vrijdag van 07:00-10:00 uur en op zaterdag t/m zondag van 08:00-11:00 uur. Reserveer van te voren en geniet voor € 16,50 per persoon.

Lucia’s is geopend van 7.00 – 22.00 uur voor een lichte hap, vullende maaltijd of dorstlessend drankje.

Dat doen we zeker! Als je tussen de vleesvrije gerechten op onze menukaart niets kunt vinden wat je lekker vindt, laat het onze chef-kok dan weten, zodat hij een veganistische of vegetarische versie van je favoriete gerecht kan maken.

Op dit moment hebben we geen afhaalmogelijkheden…maar daar wordt aan gewerkt!

Geen probleem. Zoek een comfortabel hoekje, bestel een kopje koffie en ga aan de slag.

Vergader & Werk

Onze vergaderruimte bevindt zich op de 12e verdieping! Je weet wat dat betekent – geweldig uitzicht over de stad!

Er is een hightech smart-tv, sluit je apparaat gewoon draadloos aan en ga aan de slag.

Alles wat je nodig hebt! Onbeperkt koffie en thee voor een productieve dag, water om fris en gehydrateerd te blijven en voldoende schrijfgerei. We hebben ook een assortiment fruit en snacks voor je klaar tijdens je pauze, met zowel zoete als hartige opties, zodat je kunt kiezen of een sugar rush of dat juist iets gezonds en voedzaams de juiste keuze is.

Onze chef-koks hebben dat gefixt! Wij brengen je een huisgemaakte soep, selectie focaccias en een salade, of upgrade naar een heerlijke 2-gangen lunch voor €8,- extra.

Yep, een TV-scherm met Apple TV om draadloos via WiFi te presenteren is aanwezig. Oh en heb je de ramen gezien? Ga met speciale stiften los met je creatieve brainstorm!

Wil je meer weten?

Als je nog steeds een wolk van vraagtekens boven je hoofd hebt, neem dan contact op met onze Daymakers die alle antwoorden hebben.