Kom ons opzoeken

Binnen no-time sta je bij ons op de stoep. We bevinden ons naast station Amsterdam Sloterdijk, welke top verbindingen heeft met de rest van de stad. Dus waar je ook vandaan komt en voor welke reden dan ook, je kunt ons niet missen!

Contact

Heb je een vraag waar je het antwoord op zoekt? Heb je nog meer informatie nodig? We zitten slechts één klik van je vandaan. Onze Daymakers zijn altijd bereikbaar om je te woord te staan.

Locatie

Cityden BoLo District • Bos & Lommer

Hoe kom ik er

Makkelijk te bereiken met auto, tram of bus. Klik om je reis naar Cityden te plannen.

Ontdek de omgeving

BoLo District staat bekend bij de locals als de nieuwe hotspot van Amsterdam-West. Genoeg te doen en zien dus, of je nou een foodie, cultuurliefhebber of fashionista bent.
Cityden BoLo District • Bos & Lommer

FAQ

Ja! Direct achter het hotel is er veel parkeergelegenheid. Deze betaalde plekken kosten slechts € 12,50 per nacht. Klik hier om online een reservering te maken*.

*Cityden is geen eigenaar van de parkeerplaats en kan daarom helaas niet assisteren met reserveren en/of betalen.

Naast een scala aan cafés, bars, restaurants en winkels, bevindt je je dicht bij veel groen, waaronder het Erasmuspark en het beroemde Amsterdamse Westerpark waar vele evenementen plaatsvinden. Je zit ook vlak bij station Amsterdam Sloterdijk. Deze heeft een top verbinding met de rest van de stad en de rest van Nederland. Kijk op onze Ontdek-pagina voor alle hotspots.
Ja, we hebben een handige, gratis bagageruimte op verdieping -1. Trek een van onze Daymakers aan de mouw als je een handje nodig hebt. Wij zullen je koffers veilig bewaren.

We plaatsen een tijdelijke borg op je creditcard, dit is een zogenoemde autorisatie. Het bedrag verschilt per kamertype, dit is € 150,- per verblijf als je een Studio, Studio XL, Loft of 1-Slaapkamer boekt. De borg is € 300,- per verblijf als je een 2-Slaapkamer of 2-Slaapkamer XL, 3-Slaapkamer, Penthouse of Penthouse XL boekt. Afhankelijk van je bank kan het tot 7 dagen duren voordat je jouw borg terugkrijgt na het uitchecken.