Team Up

Werk samen in een bijzondere locatie met uitzicht op de stad. Hier haal je ongetwijfeld inspiratie en energie uit je nieuwe werkomgeving.

Vergader & Werk

Ben je samen op zoek naar een plekje of werk je alleen? In beide gevallen hebben wij de perfecte oplossing voor je. Bekijk onze unieke ruimte met prachtig uitzicht over de stad.

The Penthouse XL

Durf anders te denken op deze ongewone locatie. Ons Penthouse XL, met zowel binnen- als buitenruimtes, is perfect voor vergaderingen, brainstormsessies en nog veel meer. De gehele ruimte biedt een panoramisch uitzicht over de stad. De huiselijke, maar toch ook stedelijke omgeving zorgt ervoor dat je samen snel de meeste wilde ideeën kunt opdoen.

Op zoek naar iets anders?

Cityden heeft zoveel meer te bieden. Bekijk ons volledige aanbod van originele vergaderlocaties bij onze andere locaties, verspreid over de coolste wijken van Amsterdam en Amstelveen.

Werkplek

Op zoek naar uitzonderlijk snel internet en een comfortabele plek voor een dag vol productiviteit? Lucia’s is de plek!

FAQ

Onze vergaderruimte bevindt zich op de 12e verdieping. Je weet wat dat betekent – geweldig uitzicht over de stad!

Alles wat je nodig hebt. Uiteraard is er onbeperkt koffie en thee voor een productieve dag, water om fris en gehydrateerd te blijven en allerlei schrijfgerei. Er staat ook een assortiment fruit en snacks voor je klaar tijdens de pauze, met zowel zoete als hartige opties.
Of je nu toe bent aan een opkikker of iets gezonds en voedzaams, we hebben het voor je klaarstaan.

Dat regelen onze koks voor je! Wij brengen je een huisgemaakte soep met zuurdesembrood en een salade. Je kunt je pakket ook upgraden naar een heerlijke 2-gangen lunch voor € 8,- extra.

Yep, de smart TV laat je alles draadloos en razendsnel presenteren. Oh en heb je de ramen gezien? Ga los met je creatieve brainstorm!