Ontdek de Stad...

Wat je ook wilt zien, onze Daymakers staan klaar om je te helpen. Wil je graag de beroemde highlights van de stad van je lijstje afvinken, of ben je juist op zoek naar de favorieten van de locals?

Ontdek

Of je nou een dag, week of maand bij ons verblijft, je wilt natuurlijk onze input om zoveel mogelijk van de stad te ontdekken en alles mee te maken! Leer wat meer over de omgeving, om zo ideeën op te doen voor je tripje naar Amsterdam.

Klaar voor de start... GO!

Cityden BoLo District • Explore
Run Forest, run Is hardlopen jouw ding? Ontdek het gebied in je sneakers, onze Daymakers hebben een geweldige route voor je.

Oproep aan de fijnproevers

Cityden BoLo District • Explore
Sunday Boozy Brunch Maak jouw weekend eindeloos met Lucia’s Boozy Brunch. Maak herinneringen met je vrienden met eindeloze lekkernijen.

Voor alle koffieliefhebbers daar buiten

Cityden BoLo District • Explore
To go or not to go We houden van (oké, we hebben koffie nodig) en houden van onze buurt.

Er is zoveel meer te zien & doen

Cityden BoLo District • Explore
Durf de wildernis van de stad te ervaren Het verkennen van de betonnen jungle van Amsterdam is geweldig, maar soms heb je een beetje een groene ontsnapping nodig. Wat jij?

Ontdek
Amsterdam

FIND YOUR OWN (S)PACE

Ondanks dat de stad vrij klein is voor een hoofdstad, is er zo ontzettend veel te doen, zien, horen en proeven! Je verplaatst je gemakkelijk en snel door de stad, maar je stopt waarschijnlijk ook een miljoen keer op je route. Er zijn namelijk zoveel mooie plekjes om ontdekt te worden.

Ontdek de Buurt

Drukke winkelstraten en rustige woonwijken worden in Amsterdam-West geaccentueerd door veel groen en mooie parken. De diverse wijk Bos & Lommer heeft zoveel te bieden. Ga bijvoorbeeld op avontuur in de gemeenschappelijke achtertuin van Amsterdam; het ‘Westerpark’. Vraag onze Daymakers naar tips voor deze multiculturele buurt. Er is zoveel te ontdekken, recht voor onze deur!

Cityden Events

Pimp je dag (of nacht) met een van onze evenementen. Verwacht bij ons het onverwachte.

FAQ

Naast een scala aan cafés, bars, restaurants en winkels, ben je bij ons dicht bij veel groen, waaronder het Erasmuspark en het beroemde Amsterdamse Westerpark waar vele evenementen plaatsvinden. Je bevindt je ook vlak bij station Amsterdam Sloterdijk. Deze biedt een top verbinding met de rest van de stad en de rest van Nederland. Kijk op onze Ontdek-pagina voor alle hotspots.
Spring vanaf het Bos en Lommerplein op de tram en stap uit bij Weteringschans of het Concertgebouw. Klik hier om je route te plannen.
Ja, dat kan! Bus 80 vertrekt om de hoek bij Bos & Lommerplein. Leun achterover, ontspan en geniet van de rit en stap in slechts 8 minuten uit op de Rozengracht in Amsterdam.
Zo dichtbij als 5 minuten met de bus, 3 stops met tram 19 en 10 minuten met metro 50 of 51! Dat is vlakbij!
Hup! Te voet of met de fiets op pad naar de Jan Evertsenstraat. We gaan graag uit en gamen in de arcadehal Puck, drinken een kopje koffie bij White Label Coffee West en ontdekken geweldige ambachtelijke bieren en bites in De Biertuin West.