Arrangementen & Deals

Op zoek naar het perfecte verblijf in Amsterdam? Dan hoef je niet verder meer te zoeken want we hebben een reeks hele goede aanbiedingen en arrangementen waar je van opkikkert.

Specials

Kies een arrangement met alles erop en eraan om de stad te verkennen of boek die super besparende deal. Blader door onderstaande aanbiedingen en vind er een die bij je plannen past.
Cityden BoLo District • Apartment

Direct Reserveren

Ons beste tarief staat gegarandeerd op onze eigen website, en raad eens? Er staat zelfs een drankje naar keuze voor je klaar bij de bar! Boek nu via onze officiële website.

Long Stay

Maak het jezelf gemakkelijk en word onderdeel van ons meubilair. We hebben een deel van onze tarieven verlaagd voor al onze gasten die langer verblijven.
Cityden BoLo District • Loft
Cityden BoLo District • Lucia's Restaurant & Bar

Droom & Dineer

Geniet van een heerlijk diner bij Lucia’s, om vervolgens voldaan je kingsize bed in te duiken. Vind iets onweerstaanbaars op ons internationale menu en boek dan snel dit leuke arrangement.

Cityden Belevingen

Wat voor verblijf zoek je? Een bliksembezoekje aan de stad of een rustig weekendje? Hoe dan ook, we zijn er om je te helpen!
Cityden Bolo District • Amsterdam
Ga eropuit en ontdek! Amsterdam wacht, en onze Daymakers ook. Doe een beroep op hen als je hulp nodig hebt om de perfecte stadsroute samen te stellen.
Cityden BoLo District • Loft
Als je het ons vraagt hebben onze negen appartement types hebben twee dingen gemeen: super veel comfort en ontzettend veel gemak. Kom met maximaal acht personen bij ons logeren en je bent het dan ongetwijfeld met ons eens.
Cityden BoLo District • Lucia's Restaurant & Bar
Ben jij een foodie? Dan wil je Lucia’s niet missen! Wij regelen jouw reservering – bedank ons later maar.

FAQ

Dat krijg je zeker! Als je langer dan 14 nachten blijft, stuur dan je verblijfsgegevens naar reservations@cityden.com en wij nemen contact met je op voor een speciaal tarief.
Je krijgt gegarandeerd de beste prijs in combinatie met gratis wifi, drankje van het huis en gebruik van de fitness- en saunafaciliteiten.
Ga je verhuizen naar Nederland dan is dat zeker mogelijk. Neem contact op met reservations@cityden.com voor meer info.
Wanneer je op onze officiële website boekt, garanderen we dat je de laagste prijs krijgt die er is!
Wij houden van verrassingen! Tijdens bepaalde periodes kun je op onze website aanbiedingen terugvinden. Schrijf je in voor onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven en als eerste te kunnen boeken wanneer het perfecte arrangement voor jou online komt!