Kom ons opzoeken

Ben je er klaar voor om ons te komen opzoeken? Een kleine reis maakt al een wereld van verschil. Cityden is gemakkelijk te bereiken en ligt pal bij het goed verbonden treinstation Amsterdam-Zuid.

Contact

Heb je een vraag die je beantwoord wilt hebben? Iets meer informatie nodig? We zitten slechts op een paar muisklikken van je vandaan

Locatie

Cityden Zuidas • Amsterdam

Hoe kom je er?

Makkelijk te vinden met de auto, tram of metro. Klik om je reis te plannen.

Ontdek de omgeving

Even een handje nodig om erachter te komen waar je heen moet, wat je moet doen en hoe je er moet komen? Geen zorgen, onze Daymakers staan voor je klaar. Ze kunnen je helpen bij het samenstellen van je bucketlist en deze vervolgens ook nog eens werkelijkheid laten worden.
Cityden Zuidas • Neighbourhood

FAQ

Ja! Onze Daymakers staan 24/7 paraat.
Ja, we hebben er nog een paar voor €12,50 per nacht, maar je kunt er maar beter snel bij zijn, want het is wie het eerst komt, wie het eerst maalt. Reserveren is niet mogelijk.
Dat doen we zeker. Onze Daymakers kunnen u helpen aan kaartjes voor zowel volwassenen als kinderen die geldig zijn in het hele netwerk van Amsterdam openbaar vervoer, inclusief bus, tram, metro… noem maar op! We hebben 1-daagse of meerdaagse reistickets om het ontdekken zo gemakkelijk mogelijk te maken.
Stap op tram 5 direct achter Cityden, rijd richting de Jordaan en je bent in een paar minuten op station Amsterdam Zuidas. Vanaf daar kun je Metro 52 nemen naar het centrum van Amsterdam.
Poeh! Er is hier zoveel te beleven. Als je een klein stukje richting Amstelveen gaat kom je bij het Amsterdamse Bos, dit is een echt stadsbos. Of ga verder door naar het centrum van Amstelveen en winkelcentrum Stadshart. Vanuit daar kun je ook weer terug naar het centrum van Amsterdam, het Museumplein en de Pijp.