Arrangementen en Deals

Een paar mooie voordeeltjes liggen hier voor het oprapen. Moet je wel snel zijn, ze zijn ook zo weer weg 😉

Specials

Wat zou jij graag willen als je naar Cityden komt? Beetje extra luxe? Een ervaring om nooit te vergeten? Of gewoon een kamerprijs die niet te weerstaan is? Blijf op de hoogte van onze aanbiedingen, dan komt je ideale arrangement of special zeer waarschijnlijk snel voorbij.
Cityden Zuidas • Studio

Direct reserveren

De beste deal vind je altijd op onze eigen website! En dan doen we er ook nog een drankje van het huis bij.

Langdurig verblijf

Doe alsof je thuis bent. Als je langer dan 14 nachten blijft, stelt ons reserveringsteam graag een speciale offerte voor je samen.
Cityden Zuidas • Studio
Cityden Zuidas • Lucia's Restaurant & Bar

Droom & dineer

Combineer je verblijf in Cityden met lekker lang tafelen bij Lucia’s. Wat is er mooier dan helemaal voldaan weer je Den in te rollen?

Cityden Belevingen

Binnen blijven of eropuit gaan? Er is in ieder geval genoeg te doen als je bij Cityden Zuidas verblijft. Haal het meeste uit je eigen Den, geniet van het lekkers bij Lucia’s of ontdek alle eigenaardigheden van Amsterdam.
Cityden Zuidas • Neighbourhood
Geniet van een stevig ontbijt voordat je de fiets pakt voor een avontuurtje in Amsterdam. Vergeet ook niet te stoppen voor de lunch, want we hebben een picknickmand vol met lekkers voor je ingepakt!
Cityden Zuidas • Studio
Zoveel keuze, welke Den past bij jou? Bekijk de mogelijkheden in ons overzicht, kies je favoriet en boeken maar. Zo gepiept.
Cityden Zuidas • Lucia's Restaurant & Bar
In restaurant Lucia’s is het heel aardig toeven. Op ons internationale menu staat een hele reeks aan allerlei gerechten die bijna iedereen wel kan waarderen. Wedden dat er ook een van jouw favorieten op staat?

FAQ

Dat krijg je zeker! Als je langer dan 14 nachten blijft, stuur dan je verblijfsgegevens naar reservations@cityden.com en wij nemen contact met je op voor een speciaal tarief.
Je ontvangt gegarandeerd de beste prijs én een drankje van het huis. En is er een upgrade beschikbaar? Dan ben jij de eerste aan wie we deze vergeven.
Dat is zeker mogelijk als je voor langer dan twee weken bij ons verblijft.
Als je via onze officiële website boekt, garanderen we dat je de laagst mogelijke prijs voor onze kamer betaalt. Altijd.
Wij houden van verrassingen! Tijdens bepaalde periodes kun je op onze website aanbiedingen terugvinden. Schrijf je in voor onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven en als eerste te kunnen boeken wanneer het perfecte arrangement voor jou online komt!