Ondek de stad

Maak van onze buurt jouw speeltuin. Dwaal lekker rond door de stad en strijk af en toe neer waar je maar wil. Hulp nodig? Dan moet je bij onze Daymakers zijn.

Ontdek de omgeving

Leer meer over onze locatie, zie wat er te doen is dichtbij en verder weg. Kom erachter waar je moet zijn om meer te ontdekken wanneer je Cityden bezoekt.

Klaar voor de start

Cityden Zuidas • Neighbourhood
Run Forest, run Is hardlopen jouw ding? Ontdek het gebied in je sneakers, onze Daymakers hebben een geweldige route voor je.

Deze is voor alle koffieliefhebbers

Cityden Zuidas • Coffee Crawl
To go or not to go We houden van (oké, we hebben koffie nodig) en houden van onze buurt.

Foodies opgelet!

Cityden Zuidas • Boozy Brunch
Sunday Boozy Brunch Maak jouw weekend eindeloos met Lucia’s Boozy Brunch. Maak herinneringen met je vrienden met eindeloze lekkernijen.

Er is echt heel veel te zien

Cityden Zuidas • Explore
Durf de wildernis van de stad te ervaren Het verkennen van de betonnen jungle van Amsterdam is geweldig, maar soms heb je een beetje een groene ontsnapping nodig. Wat jij?

Ontdek Amsterdam

FIND YOUR OWN (S)PACE

Experience Amsterdam The city has so much to offer and nothing is too far in Amsterdam. Tick off your bucket list on foot, bike or boat. Let us know if we can help with the planning. Beleef Amsterdam Niets is te gek in Amsterdam. De stad heeft gewoon zo ontzettend veel te bieden. Vink je bucketlist af, te voet, met de fiets of zelfs per boot. Laat het ons even weten als we kunnen helpen met de planning.

Ontdek de buurt

De snelle ontwikkeling van de Zuidas heeft ervoor gezorgd dat verschillende bars, cafés en restaurants massaal naar dit gebied zijn getrokken, dus aan culinaire hoogstandjes geen gebrek. De buurt is ook goed verbonden met de rest van de stad vanaf het treinstation van Amsterdam-Zuid. Pak even je momentje in het Amsterdamse Bos of blijf bij ons en geniet van het uitzicht vanaf ons eigen dakterras!

Evenementen

Bekijk de laatste events bij Cityden. Er is altijd wat leuks te beleven – kom je ook?

FAQ

Welke bezienswaardigheden zijn er in de buurt? Poeh! Er is hier zoveel te beleven. Als je een klein stukje richting Amstelveen gaat kom je bij het Amsterdamse Bos, dit is een echt stadsbos. Of ga verder door naar het centrum van Amstelveen en winkelcentrum Stadshart. Vanuit daar kun je ook weer terug naar het centrum van Amsterdam, het Museumplein en de Pijp. Neem even een kijkje op onze Ontdek-pagina voor alle hotspots.
Stap op tram 5 en stap uit bij Amsterdam Concertgebouw.
Ja, dat kan! Bus 88 vertrekt om de hoek en brengt je in slechts 12 minuten naar Station Bijlmer Arena. Whoop whoop!