Nieuwsgierig?

Heb je vragen? Wij hebben alle antwoorden! Onze ijverige Daymakers weten al wat je gaat vragen, meestal nog voordat je het daadwerkelijk vraagt. Zij hebben alle benodigde informatie verzameld op deze pagina.

FAQ

Blader door onze database van meest gestelde vragen om zo wat meer te weten te komen over ons hotel, de omgeving en je aankomende verblijf. Als je op zoek bent naar een antwoord is de kans groot dat je die hier vindt!

Appartementen & Studio's

De appartementen hebben geen eigen balkon, maar u kunt met de lift direct naar ons dakterras voor een frisse neus en een geweldig uitzicht. We zijn ook direct gelegen aan het ʻAmsterdamse Bosʼ.
Onze Daymakers zorgen ervoor dat je appartement er elke week spik en span uitziet. We hebben ook een wasruimte op elke verdieping, zodat je wat extra toiletpapier, handdoeken of andere benodigdheden kunt pakken.
Dat is het zeker! De kasten staan vol met serviesgoed, bestek, keukengerei en alle potten en pannen die je nodig hebt. Ga je voor iets snels of neem je de tijd om een nieuw recept te proberen?
We verwelkomen zelfs de allerkleinste gasten, maar ten minste één lid van de groep moet ouder zijn dan 18 jaar.
We hebben alles wat u nodig heeft klaarliggen – beddengoed, handdoeken, vaatwastabletten, koffie etc. Let op! Wij hebben geen beddengoed voor de babybedjes. Neem dit dus zelf mee.

Eten & Drinken

Begin je dag goed met het ontbijtbuffet bij Luciaʼs op de 6e verdieping. Open op maandag t/m vrijdag van 07:00 tot 10:00 uur en op zaterdag en zondag van 07:00 tot 11:00 uur. Vooraf gereserveerd? Dan kost het ontbijtbuffet € 15,00 per persoon.
Lucia’s dakterras verwelkomt gasten van 07:00 -22:00.
Zeker! In de appartementen vind je een QR-code die je naar het menu brengt.
Geen probleem. Zoek een comfortabel hoekje, bestel een koffie en ga productief aan de slag.

Vergaderen & Meeten

Onze vergaderruimte is op de 6e verdieping. Ja, het is een ruimte met een uitzicht!!!
Er is een hightech smart TV, sluit jouw apparaat gewoon draadloos aan en ga aan de slag.
Natuurlijk kan dit! Neem contact met ons op via sales@cityden.com om te zien wat de mogelijkheden zijn.
Zeker! Neem contact met ons op via sales@cityden.com om te zien wat de mogelijkheden zijn.
Ja, doe alsof u thuis bent. Maak gebruik van al onze faciliteiten tijdens uw vergadering, inclusief de fitnessruimte en sauna als u toe bent aan een beetje ontspanning.

Meer weten?

Dolt het je nog steeds een beetje met allerlei vraagtekens? Aarzel dan niet om onze Daymakers te contacteren, zij hebben het antwoord voor je!