Nieuwsgierig?

Heb je vragen? Wij hebben alle antwoorden! Onze ijverige Daymakers weten al wat je gaat vragen, meestal nog voordat je het daadwerkelijk vraagt. Zij hebben alle benodigde informatie verzameld op deze pagina.

FAQ

Blader door onze database van meest gestelde vragen om zo wat meer te weten te komen over ons hotel, de omgeving en je aankomende verblijf. Als je op zoek bent naar een antwoord is de kans groot dat je die hier vindt!

Appartementen & Studio's

De appartementen beschikken niet over een eigen balkon, maar u kunt met de lift rechtstreeks naar ons dakterras voor wat frisse lucht en een geweldig uitzicht. Tevens zijn wij direct aan het Amsterdamse Bos gevestigd.

Onze Daymakers zorgen ervoor dat uw appartement er wekelijks spik en span uitziet. We hebben ook een wasruimte op elke verdieping, zodat u wat extra toiletpapier, handdoeken of andere benodigdheden kunt pakken.

Dat is het zeker! De kasten staan ​​vol met servies, bestek, keukengerei en alle potten en pannen die je nodig hebt. Ga je voor iets snels of neem je de tijd om een ​​nieuw recept uit te proberen?

Zelfs de kleinste gasten zijn welkom, maar minstens één lid van de groep moet ouder zijn dan 21 jaar.

We hebben alles wat u nodig heeft klaarliggen: beddengoed, handdoeken, vaatwastabletten, koffie enz.

Let op! We hebben geen beddengoed voor de babybedjes. Breng dit dus zelf mee.

Dit is zeker mogelijk als u naar Nederland verhuist en langer dan 14 nachten blijft. Houd er rekening mee dat het tot 3 werkdagen kan duren om het document op te maken. Wel hebben wij de volledige naam en geboortedatum nodig. Hiervoor worden administratiekosten van €50,00 in rekening gebracht.

Ja, we bieden parkeergelegenheid aan voor €12,50 per dag, maar let op dat de beschikbare plaatsen beperkt zijn.

Eten & Drinken

Begin uw dag goed met het ontbijtbuffet bij Lucia’s op de 6e verdieping. Open van maandag tot en met vrijdag van 7.00 tot 10.00 uur en op zaterdag en zondag van 7.00 tot 11.00 uur. Vooraf gereserveerd? Dan kost het ontbijtbuffet € 15,00 per persoon.

Lucia’s dakterras verwelkomt gasten van 7.00 tot 22.00 uur.

Zeker! In de appartementen vindt u een QR-code die u naar het menu brengt.

Zeker weten! Laat het onze chef-kok weten als je tussen de vleesvrije gerechten op onze menukaart niets kunt vinden dat je lekker vindt. Hij kan namelijk ook een veganistische of vegetarische versie van je favoriete gerecht maken.

Geen probleem. Zoek een comfortabel hoekje, bestel een kopje koffie en ga productief aan de slag.

Begin uw dag met een gevarieerd ochtendbuffet bij Lucia’s op de 6e verdieping. Open van maandag t/m vrijdag van 07.00 uur tot 10.00 uur en zaterdag t/m zondag van 07.00 uur tot 11.00 uur. Van tevoren gereserveerd en het kost € 15,00 per persoon voor onbeperkt ontbijt.

Vergaderen & Meeten

De vergaderruimte is op de 6e verdieping. Ja, een kamer met een prachtig uitzicht!!!

Er is een high-tech smart TV, Verbind eenvoudig draadloos met je apparaat en ga aan de slag

Dat is mogelijk! Neem contact met ons op via sales@cityden.com om te kijken wat de mogelijkheden zijn.

Zeker! Neem contact met ons op via sales@cityden.com om te kijken wat de mogelijkheden zijn.

Voel je vrij: Maak gebruik van al onze faciliteiten tijdens je vergadering, inclusief de sportschool en sauna als je wat ontspanning nodig hebt.

Meer weten?

Dolt het je nog steeds een beetje met allerlei vraagtekens? Aarzel dan niet om onze Daymakers te contacteren, zij hebben het antwoord voor je!