Team Up

Wissel ideeën uit met elkaar en kom samen tot mooie oplossingen. Onze vergaderruimte heeft een geweldig uitzicht en gezellige inrichting voor een frisse kijk op alles wat jou en je team momenteel bezig houdt.

Vergaderen & Meeten

Tussen alle drukte, torenhoge gebouwen en de waan van de dag in Zuidas ben je wel eens op zoek naar een plek waar je even rustig kunt vergaderen of focussen. Je kunt stoppen met zoeken, we hebben het voor je.

The Up Your Game Room

Op de bovenste verdieping van Cityden Zuidas vind je iets wat we zelf best bijzonder vinden. Deze ruimte is gevuld met ongelofelijk veel daglicht en een uitzicht op de skyline van Amsterdam waar je ‘u’ tegen zegt. Vergeet dus niet om vanaf het dakterras af en toe even over het Amsterdamse bos en de Zuidas te turen voor wat inspiratie.

Op zoek naar iets anders?

Cityden heeft nog meer te bieden dan je wellicht tot nu toe dacht. Bekijk ons volledige aanbod van vergaderruimtes op onze andere locaties, allemaal in de coolste wijken van Amsterdam en Amstelveen.

Werkplek

Razendsnel internet, een comfortabele omgeving én een coole, eigenzinnige werkruimte! Ja hoor, het bestaat! Cityden staat er zelfs bekend om. Zoek een plekje en ga ongestoord verder met je werk.

FAQ

Onze vergaderruimte is op de 6e verdieping. Ja, het is een ruimte met een uitzicht!!!

Er is een hightech smart-tv. Sluit je apparaat dus gewoon draadloos aan en hoppa, aan de slag!

Zeker! Neem contact met ons op via sales@cityden.com en bespreek de mogelijkheden.

Ja, doe alsof u thuis bent. Maak gebruik van al onze faciliteiten op elk moment tijdens uw vergadering, met inbegrip van de fitnessruimte & sauna als u behoefte heeft aan een plek van ontspanning.