Weet je ons te vinden?

Van A naar B zonder problemen! Cityden Stadshart vind je razendsnel want we zitten op een van de best bereikbare plekken van de stad.

Contact

Heb je een vraag die je beantwoord wilt hebben? Of gewoon iets meer informatie nodig? We zitten slechts een muisklik van je vandaan…

Locatie

Parkeren

Je profiteert als gast van een exclusieve parkeerdeal. Met een reservering bij Q-Park Handelsplein ben je verzekerd van een parkeerplaats. Zo parkeer je voor slechts €16 per dag op 5 minuten lopen van het hotel. Reserveer je plek alvast online.

Cityden Stadshart • How to get to us

Hoe kom ik er

Je bereikt ons gemakkelijk met de auto of met de metro. Klik op de kaart om je route met de auto te plannen of bekijk hoe gemakkelijk het is om op metrolijn 51 te stappen. We zijn namelijk slechts 8 haltes verwijderd van treinstation Amsterdam-Zuid.

Ontdek de omgeving

Schakel een van onze Daymakers in om je te helpen de perfecte plekken van de stad te vinden. Of ga gewoon lekker voor je eigen aanpak, ook goed! Wat je ook doet, zorg dat je niets mist van het gezellige Amstelveen.

Cityden Stadshart • Amstelveen

FAQ

Voor het hotel zijn enkele parkeerplaatsen, deze zijn voor maximaal vier uur beschikbaar. Ze zijn perfect als je langskomt voor lunch of diner. Wil je langer parkeren, dan ligt om de hoek ook Q-Park Handelsplein waar je € 16 per dag betaalt via onze speciale deal.

Ja, je kunt een parkeerplaats reserveren bij Q-Park Handelsplein, op 5 minuten lopen van het hotel. Klik hier voor onze speciale deal voor slechts €16 per dag.

Stap vanaf Amstelveen Stadshart op tram 5 en stap uit bij Concertgebouw Amsterdam.

Ja, dat kan! Bus 171 (vertrekt elke 30 minuten vanaf de Stadstuinen) of bus 300 (vertrekt elke 7 minuten vanaf de Oranjebaan), brengen je in ongeveer 20 minuten naar de locatie en de haltes zijn allebei om de hoek. 

Om de hoek ligt het beroemde Cobra Museum voor Moderne Kunst. Geen echte cultuurliefhebber? Dan kun je ook gaan shoppen in winkelcentrum Stadshart Amstelveen, daar zijn ook nog eens genoeg mogelijkheden om de hele dag lekker te eten en drinken. Bezoek de Ontdek-pagina voor meer ideeën.