Nieuwsgierig, nieuwsgieriger.

Vragen? Wij hebben alle antwoorden voor je! Onze Daymakers weten precies wat je allemaal wilt weten en hebben hun expertise hier alvast met je gedeeld.

FAQ

Blader door onze database van veelgestelde vragen om zo ons hotel en de omgeving wat beter te leren kennen. Als je op zoek bent naar een antwoord, grote kans dat je ‘m hier gaat vinden!

Appartementen & Studio's

Murphy Bed Alles wat u dagelijks zou gebruiken – magnetron, vaatwasser, kookpannen, bestek, servies – alles!
Helaas niet, maar we hebben wel een slaapbank in bijna elke kamer en kamers die makkelijk plaats bieden aan maximaal zes personen.
Ja, en dit is heel makkelijk te regelen met ons handige online boekingssysteem. Voeg eenvoudig het aantal gasten toe waarmee u reist en het totale bedrag wordt berekend wanneer u op de knop ‘nu boeken’ klikt.
Een studio heeft alles wat je nodig hebt in één ruimte, een appartement heeft aparte kamers om te slapen en te leven.

Eten & Drinken

Dat doen we zeker! Neem contact met ons op via hello@lucias-restaurant.com met zoveel cadeau-info die je kunt delen (voor wie, cadeaubedrag, verrassingstekst). En we zorgen ervoor!
Ontbijt wordt geserveerd tussen 7:00 en 10:00 uur op maandag – vrijdag en van 7:00 – 11:00 uur op zaterdag – zondag, maar na die tijd kunnen we ook iets voor je bedenken, maak je geen zorgen.
Je kunt een Lucia’s bezoeken op bijna al onze Cityden-locaties. Kom naar Cityden Stadshart in Amstelveen, Cityden Zuidas in Amsterdam Zuid of Cityden BoLo District in Bos & Lommer.
Gebruik gewoon de Formitable-reserveringswidget aan de rechterkant van deze pagina!

Vergaderen & Werken

Ze hebben een tafel waar je comfortabel aan kunt werken, ook bieden we verschillende vergaderruimtes en werkplekken aan in Lucia’s Restaurant.
Natuurlijk! We hebben voldoende zitplaatsen aan de bar en in het restaurant. Bekijk onze Vergader & Werk pagina voor meer informatie.
Gebruik onze handige Venue Suite-widget op de Vergader & Werk pagina om uw vergadering in slechts een paar klikken te plannen en te bevestigen!
Het is een ruimte waar u voor, tijdens en na uw vergadering snacks en drankjes kunt nuttigen. En die staan allemaal voor je klaar!
Ja, elke vergaderruimte heeft een scherm, luidsprekers en je kunt draadloos presenteren vanaf je apparaat. WiFi is gratis in het hele hotel.

Wil meer weten?

Als er nog steeds een wolk van vraagtekens boven je hoofd zweeft, neem dan contact op met onze Daymakers die alle antwoorden hebben.