Nieuwsgierig, nieuwsgieriger.

Vragen? Wij hebben alle antwoorden voor je! Onze Daymakers weten precies wat je allemaal wilt weten en hebben hun expertise hier alvast met je gedeeld.

FAQ

Blader door onze database van veelgestelde vragen om zo ons hotel en de omgeving wat beter te leren kennen. Als je op zoek bent naar een antwoord, grote kans dat je ‘m hier gaat vinden!

Appartementen & Studio's

Alles wat je nodig hebt op een dagelijkse basis – magnetron, vaatwasser, pannen, bestek – alles!!

Helaas niet, maar we hebben we bankbedden in bijna alle kamers en ook kamers waar makkelijk 6 personen in kunnen verblijven.

Ja, en dat gaat heel makkelijk via onze online booking systeem. Je hoeft alleen het aantal mensen opgeven waarmee je reist en het bedrag wordt automatisch berekent als je op boek nu klikt. 

Een studio heeft alles wat je nodig hebt in één kamer, een appartement heeft aparte kamers voor slapen en wonen.

Dit is zeker mogelijk als u naar Nederland verhuist en langer dan 14 nachten blijft. Houd er rekening mee dat het tot 3 werkdagen kan duren om het document op te maken. Wel hebben wij de volledige naam en geboortedatum nodig. Hiervoor worden administratiekosten van €50,00 in rekening gebracht.

Ja, we bieden parkeergelegenheid in onze garage aan voor €29,50 per dag, en parkeren op straat is beschikbaar voor €20 per dag. Let echter op dat de beschikbare plaatsen beperkt zijn.

Eten & Drinken

Ja dat doen we! Contacteer ons op hello@lucias-restaurant.com met zoveel mogelijk info dat je kan delen (voor wie, kado bedrag, tekst). Wij zorgen voor de rest!

Begin je dag met een heerlijk ontbijt bij Luciaʼs op de begane grond. Geopend op maandag t/m vrijdag van 07:00-10:00 uur en op zaterdag t/m zondag van 07:00-11:00 uur.

Je kan Lucia’s op elke Cityden locatie vinden. Kom ons bezoeken in Cityden Stadshart in Amstelveen, Cityden Zuidas in Amsterdam-Zuid, of Cityden BoLo District in Amsterdam Bos & Lommer.

Je kan reserveren aan de rechterkant van de pagina!

Vergaderen & Werken

Ze hebben een tafel waar je comfortabel aan kunt werken, ook bieden we verschillende vergaderruimtes en werkplekken aan in Lucia’s Restaurant.
Natuurlijk! We hebben voldoende zitplaatsen aan de bar en in het restaurant. Bekijk onze Vergader & Werk pagina voor meer informatie.
Gebruik onze handige Venue Suite-widget op de Vergader & Werk pagina om uw vergadering in slechts een paar klikken te plannen en te bevestigen!
Het is een ruimte waar u voor, tijdens en na uw vergadering snacks en drankjes kunt nuttigen. En die staan allemaal voor je klaar!
Ja, elke vergaderruimte heeft een scherm, luidsprekers en je kunt draadloos presenteren vanaf je apparaat. WiFi is gratis in het hele hotel.

Wil meer weten?

Als er nog steeds een wolk van vraagtekens boven je hoofd zweeft, neem dan contact op met onze Daymakers die alle antwoorden hebben.