Ontdek de Stad...

Trek eropuit met een klein beetje hulp van onze Daymakers, want Amstelveen is eigenlijk te leuk voor woorden. Alles gezien en gedaan? Dan ligt ook Amsterdam helemaal aan je voeten.

Ontdek

Wil je de buurt en stad net een beetje beter leren kennen? Hier hebben we een korte impressie voor je wat er allemaal te doen is.

Klaar voor de start.. Go!

Cityden Stadshart • Run
Run Forest, run Is hardlopen jouw ding? Ontdek het gebied in je sneakers, onze Daymakers hebben een geweldige route voor je.

Oproep aan de fijnproevers

Cityden Stadshart • Sunday Boozy Brunch
Sunday Boozy Brunch Maak jouw weekend eindeloos met Lucia’s Boozy Brunch. Maak herinneringen met je vrienden met eindeloze lekkernijen.

Voor alle koffieliefhebbers daar buiten

Cityden Stadshart • Coffee
To go or not to go We houden van (oké, we hebben koffie nodig) en houden van onze buurt.

Er iz zoveel om te zien & doen

Cityden Stadshart • Forest
Durf de wildernis van de stad te ervaren Het verkennen van de betonnen jungle van Amsterdam is geweldig, maar soms heb je een beetje een groene ontsnapping nodig. Wat jij?

Verken de Buurt

FIND YOUR OWN (S)PACE

Wandel door het zichzelf iedere keer weer vernieuwende Amstelveen. Of stap op de fiets en tour langs de schilderachtige grachten van Amsterdam. Verken de omgeving helemaal op jouw manier en in jouw tempo.

Ontdek de Buurt

Ontdek de omgeving. Het Cobra Museum voor Moderne Kunst ligt bij ons om de hoek en vanuit hier wandel je ook zo naar het sfeervolle winkelcentrum Stadshart met ontzettend veel leuke winkels, cultuur en horeca. Onze Daymakers delen graag hun favoriete tips met je.

Cityden Events

Er is altijd iets te beleven bij Cityden. Onze enthousiaste Daymakers vertellen je graag over al het hippe en nieuwe. Of, als je een excuus nodig hebt om het leven te vieren, dan kun je ook gewoon lekker bij ons binnenrollen voor een hapje en drankje.

FAQ

Om de hoek ligt het beroemde Cobra Museum voor Moderne Kunst. Geen echte cultuurliefhebber? Dan kun je ook gaan shoppen in winkelcentrum Stadshart Amstelveen, daar zijn ook nog eens genoeg mogelijkheden om de hele dag lekker te eten en drinken.
Spring bij Amstelveen Stadshart op tram 5 en stap uit bij Concertgebouw Amsterdam.
Ja, dat kan! Bus 88 vertrekt om de hoek en brengt u in slechts 12 minuten naar Station Bijlmer Arena. Whoop Whoop!