Arrangementen & Deals...

Hallo jij! Klopt, hier vind je deals, maar ook mooie arrangement met nét dat beetje extra.

Aanbiedingen

Hou onze steeds veranderende aanbiedingen in de gaten. Fijn voor je portemonnee én voor jou, want met onze kant-en-klare deals kun je meteen je koffer gaan pakken.
Cityden Stadshart

Directe reservering

Geniet van extra voordelen als je direct boekt op onze website en laat je trakteren op een drankje aan de bar. Wat is jouw favoriete drankje? Een goede wijn, ambachtelijk biertje of een persoonlijke cocktail?

Long Stay

Blijf je langer dan 14 nachten? Neem contact op met ons reserveringsteam om een speciale offerte te ontvangen voor de Den die het best bij jou past.
Cityden Stadshart • 2-Bedroom Apartment
Cityden Stadshart • Lucia's Restaurant & Bar

Dromen & Dineren

Eet en drink je een weg door ons menu, voordat je met de lift weer omhoog gaat, terug naar ‘huis’ zullen we maar zeggen.

Cityden Belevenissen

Cityden Stadshart ontvangt je in het levendige hart van onze Cityden community, met werkelijk alles wat je nodig hebt onder één dak. Vanuit hier is er zoveel om te ontdekken, dat geloof je nooit!
Cityden Stadshart • Lucia's Restaurant & Bar
Trakteer jezelf op de rijke smaakbeleving van Lucia’s. Kakelvers en soms een beetje uitdagend.
Cityden Stadshart • 2-Bedroom Apartment XL
Of je nu alleen reist of al je familie en vrienden meeneemt, Cityden heeft voor ieder wat wils. Ontdek ons scala aan appartementen, elk tot voor maar liefst 6 gasten.
Cityden Stadshart • Amsterdam
Bij Cityden zit je altijd midden in het lokale, het authentieke en het verrassende. Onze Daymakers staan voor je klaar en helpen je graag de buurt te verkennen.

FAQ

Zeker! Als je langer dan 3 nachten bij ons verblijft, bieden we je een speciale prijs. Dit wordt automatisch verrekend tijdens het boekingsproces.

Je ontvangt gegarandeerd de beste prijs én een drankje van het huis. En is er een upgrade beschikbaar? Dan ben jij de eerste aan wie we deze vergeven.

Ja dat is zeker mogelijk als je naar Nederland verhuist en langer dan 14 nachten verblijft. Houd er rekening mee dat het tot 3 werkdagen kan duren om het document op te stellen. We hebben de volledige naam en geboortedatum nodig en er zijn €50,00 administratiekosten van toepassing.

Als je via onze officiële website boekt, garanderen we dat je de laagst mogelijke prijs voor onze kamer betaalt. Altijd.
Wij houden van verrassingen! Als er een special is, vind je die op onze website. Wil je op de hoogte blijven van de nieuwste arrangementen? Meld je aan voor onze nieuwsbrief. Zo kun je als allereerste jouw perfecte deal boeken.