Om te Watertanden

Onze Daymakers staan te popelen om je smaakpapillen te verrassen met de lekkerste ontbijtjes, snacks en gerechten. Ongetwijfeld zul je hierin de rijke smaken proeven van de lokale producten uit de buurt én daarbuiten… En geen zorgen, je ijskoude biertje staat al voor je klaar!

Eten & Drinken

Gedurfd, speels en vrolijk: het internationale menu van Lucia’s móet je gewoon proberen! Geniet van een welverdiend drankje aan het eind van een lange middag of laat je gedurende de dag verrassen door het hele smakenpallet van onze getalenteerde chef. Daarmee is Lucia’s zowel je bank als je eettafel en alles daartussenin.

Parkeren

Profiteer als gast van de exclusieve parkeerdeal. Met een reservering bij Q-Park Handelsplein ben je verzekerd van een parkeerplaats.
Zo parkeer je voor slechts €16 per dag op 5 minuten lopen van het hotel. Reserveer je plek alvast online.

FAQ

Natuurlijk! Neem contact met ons op via hello@lucias-restaurant.com. We helpen je graag!

Die verkopen we zeker! Mail ons op hello@lucias-restaurant.com met zoveel mogelijk informatie (voor wie is het, wat is het bedrag en welke tekst wil je er op hebben), zodat wij de digitale voucher kunnen maken.

Ontbijt wordt geserveerd tussen 7:00 – 10:00 uur op maandag t/m vrijdag en van 7:00 – 11:00 uur op zaterdag en zondag, maar geen zorgen, we kunnen ook na die tijd nog wat voor je regelen hoor!

Je kan Lucia’s op bijna elke Cityden locatie vinden. Kom ons bezoeken in Cityden Stadshart in Amstelveen, Cityden Zuidas in Amsterdam-Zuid, of Cityden BoLo District in Amsterdam Bos & Lommer.

Simpel! Maak gebruik van de Formitable widget op onze Eten & Drinken pagina.

Er zijn een gelimiteerd aantal parkeerplekken bij het hotel. Op slechts 5 minuten lopen ligt de parkeergarage Q-Park Handelsplein. Klik hier voor een speciale deal voor onze gasten.