Nieuwsgierig en Nieuwsgieriger

Onze Daymakers kennen al je vragen uit hun hoofd en verzamelen alle informatie die je nodig hebt!

FAQ

Blader door onze lijst met veelgestelde vragen om meer te weten te komen over ons hotel, de omgeving en het verblijf dat je kunt verwachten. Als je op zoek bent naar een antwoord, dan is de kans groot… dat het hier te tussen staat!

Appartementen

Onze standaard inchecktijd is 14:00 uur, maar we horen graag wanneer het jou het beste uitkomt. Bel ons minimaal 30 minuten voor aankomst op +31 (0)20 308 02 95 en wij staan voor je klaar! Als je vroeg of laat wilt inchecken, laat het ons dan de dag voor aankomst weten en we zullen zien wat we kunnen doen, op basis van beschikbaarheid.
Al onze appartementen zijn rookvrij, inclusief de balkons en de nabijgelegen speeltuin.
Ons schoonmaakteam zorgt ervoor dat het appartement eens in de week glimt. Laat ons weten wanneer je dat gedaan wilt hebben en wij zullen het toevoegen aan de planning. Mocht je een extra schoonmaak gepland willen hebben, dan kunnen wij dat regelen voor €30,- per schoonmaak.
Natuurlijk! We kennen onze gasten en we weten dat snelle en betrouwbare WiFi één van de basisbehoeften is voor een prettig en aangenaam verblijf. Je kunt rekenen op een snelle (en gratis) verbinding in je hele Den.
Geef ons een seintje op museumkwartier@cityden.com en we zorgen ervoor dat het voor je klaar staat, op basis van beschikbaarheid. Voor een kinderbedje rekenen we €15,- maar de kinderstoel is helemaal gratis. Let op! We hebben geen beddengoed voor het babybedje. Neem dit dus zelf mee.

Ontdek

Welke bezienswaardigheden zijn NIET in de buurt!? Je hebt het beroemde Van Gogh Museum, het Rijksmuseum het Stedelijk Museum en kleinere musea zoals het Moco Museum voor hedendaagse kunst met kunstenaars als Banksy en Andy Warhol. Er is het P.C. Hooftstraat winkelgebied en De Pijp, tal van eetgelegenheden en het Vondelpark allemaal in de buurt, om nog maar te zwijgen van het Leidseplein waar u een bruisend nachtleven en een weekend vol winkels kan vinden. Scroll naar boven voor alle hotspots.
Je hoeft maar je appartement uit te stappen en je bent er. Nee echt, het is maar 4 minuten lopen.
Omdat er zoveel geweldige restaurants & bars zijn in onze buurt heeft Cityden Museumkwartier er zelf geen. Dus… ga op pad en ontdek!

Wil meer weten?

Als je nog steeds een groot vraagteken boven je hoofd hebt hangen, neem dan contact op met onze Daymakers.