Arrangementen en Deals

Krijg een beetje extra met onze aanbiedingen en pakketten.

Specials

Met een beetje hulp van je vrienden… hebben we een aantal vriendelijke prijzen samengesteld, samen met een aantal arrangementen die net dat beetje extra bieden. Wij zullen voor de details zorgen, dan kun jij je lekker concentreren op wat echt belangrijk is, het ontdekken van onze stad!
Cityden Museumkwartier • 1-Bedroom Apartment

Direct Boeking

Gegarandeerd de beste prijs? Boek rechtstreeks via onze website! Wij heten je welkom met een heerlijk drankje, zodat jij kan bijkomen van de reis en klaar bent om Amsterdam te ontdekken.

Langdurig verblijf

Neem de tijd om de stad echt te ontdekken en geniet van een speciale kamerprijs wanneer je meer dan 14 dagen verblijft.
Cityden Museumkwartier • 1-Bedroom Apartment

Ontdek

Begin de dag met een lekker ontbijtje van de bakker op de hoek van de straat. Scheur vervolgens op de fiets door de stad en stop bij het Vondelpark voor een heerlijke picknick, speciaal voor je ingepakt door onze Daymakers.
Cityden Museumkwartier • Amsterdam
De hele dag en nacht rondneuzen in de stad of het wat rustiger aan doen. Lekker uitslapen, samen koken en chillen voor de televisie. Wat voor ervaring je ook zoekt, Cityden is de plek om het te beleven!
Cityden Museumkwartier • 1-Bedroom Apartment
Al onze vijf appartement types bieden een volledig uitgeruste thuisbasis. Bekijk de opties en vind het appartement dat het beste bij jou past.
Cityden Museumkwartier • Amsterdam
Waarschijnlijk ben je helemaal in je element als je ronddwaalt in onze gezellige Amsterdamse buurt. Tips voor hotspots kun je gerust aan onze Daymakers over laten, dan weet je zeker dat je tripje compleet is.

FAQ

Do I get a discount if I stay longer? You sure do! If you are staying more than 14 nights, send your stay details to us at reservations@cityden.com and we will get back to you with a special rate. Krijg ik korting als ik langer blijf? Dat krijg je zeker! Stuur je verblijfsgegevens naar reservations@cityden.com als je langer dan 14 nachten verblijft, dan nemen we contact met je op voor een speciaal tarief.
Je ontvangt gegarandeerd de beste prijs én een drankje van het huis. En is er een upgrade beschikbaar? Dan ben jij de eerste aan wie we deze vergeven.
Je kunt je zeker inschrijven op het Cityden adres als je langer dan twee weken blijft.
Wanneer je via onze officiële website boekt, garanderen wij dat je de laagste prijs krijgt die er is!
Wij houden van verrassingen! Tijdens bepaalde periodes kun je op onze website aanbiedingen terugvinden. Schrijf je in voor onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven en als eerste te kunnen boeken wanneer het perfecte arrangement voor jou online komt!