Vergaderlocatie Amstelveen

Cityden Stadshart in Amstelveen heeft een ruime variatie aan vergaderruimtes om van elke business meeting een succes te maken. Of je nu op zoek bent naar nieuwe inspiratie, je een deal wil closen, of je je kennis wil delen met het team – wij hebben een ruimte die perfect voor jullie is!

Werken & Vergaderen

Nu we met zijn allen gewend zijn om remote vanuit huis te werken en te videobellen, is het hebben van een kantoor voor veel bedrijven geen vanzelfsprekendheid meer. Toch is het fijn om af en toe face-to-face meetings te hebben. This is where we come in! Huur een ruimte die voldoet aan je wensen en alleen voor de tijd dat je hem daadwerkelijk nodig hebt.

Brainstorm Ruimte

Op zoek naar een meeting room waardoor je geïnspireerd raakt? Waar je creativiteit op gang wordt gebracht? Deze speels ingerichte ruimte trekt je uit je comfortzone en laat je out-of-the-box denken. De perfecte vergaderlocatie voor een brainstormsessie met het team. Briljante ideeën zijn altijd op komst in de Shine Bright Room!

Boardroom

Je belangrijkste teamleden zouden niet in zomaar een kamer samen moeten komen. Nee, die verdienen het beste. De Extra (s)Mile Room gaat deze uitdaging graag aan en zal je eerste keuze worden als je op zoek bent naar een comfortabele en stimulerende ruimte. Hier kun je met elkaar discussiëren en knopen doorhakken op basis van grootse ideeën.

Multi-functionele Ruimte

Gebruik deze multi-functionele ruimte voor workshops, trainingen of andere interactieve evenementen. Verplaats de tafels en maak de ruimte eigen, zodat ‘ie aan je wensen voldoet. Het grote scherm komt altijd goed van pas, en je kunt zo naar de naastgelegen kantine lopen voor een welverdiende break.

Op zoek naar net wat anders?

Cityden heeft nog veel meer te bieden. Verspreid door Amsterdam, op onze andere locaties, vind je nog veel meer toffe vergaderruimtes. Keuze genoeg zeggen wij!

Vergaderruimte met Lunch

Combineer een meeting met een vers gemaakte lunch in ons restaurant Lucia’s. Dit is inbegrepen in onze full-day meeting pack. Voed je brein met een heerlijk gerecht van ons internationale menu, zodat je weer op volle kracht verder kunt. Of voor kortere meetings kun je deze lunch zien als een viering van het resultaat en het harde werken. Hoe dan ook, je hebt het verdiend!

Maak er een meerdaags evenement van

Soms heb je meer dan één dag nodig om samen met je team iets ongelofelijks te bereiken of heb je meer tijd nodig om wat meer te bonden met je team. Bij Cityden Stadshart kun je heerlijk overnachten in verschillende studio’s en appartementen, dus dat is makkelijk geregeld!